[Hlavní strana] [Kalendář akcí] [Kontakt] [Pro registrované]

Návrat na hlavní stranu

Diskuzní fórum pro skialpinisty, běžkaře, turisty ...

Zde se můžete podělit o aktuální zkušenosti a informace
Jen prosíme o slušnost ve vyjadřování. Díky ;-)

Diskusní fórum čtenářů
(prozatím 245 názorů)


24.02.2010 v 19:44Tom

Je to super jarní lyžba. Sněhu dost. Taky se chystám.


24.02.2010 v 13:14Pavel

Byl někdo v posledních dnech na skialpech na Lysé? Jak to tam vypadá?
O víkendu bych vyrazil...


21.02.2010 v 18:58Lojza

Petře nezlob se , ale trocha rozumného úsudku ti chybí. Projdi si terén v létě, a zkus popřemýšlet, kolik asi musí být sněhu, aby si ze sjezdů měl parádní zážitky.
Čauky


19.02.2010 v 14:52Pavel

Nemá náhodou niekto GPS tracklog Papežov - Lysá a späť? Díky.


19.02.2010 v 14:40P

Ne, díky, inteligente ...


19.02.2010 v 14:22Lojza

Všude kde je sníh. Chceš ještě vědět víc?


19.02.2010 v 12:07Petr

Je možný v těchto dnech sjezd z Lysé do Papežova na skialpech? Kudy a jak nejlépe? ;) Díky.


19.02.2010 v 12:06Petr

Je možný v těchto dnech sjezd z Lysé do Papežova na skialpech? Kudy a jak nejlépe? Díky.


18.02.2010 v 17:04Peter

Díky moc za info. Nemôžeš mi prosím napísať na geo_pida@post.cz? Som úplný začiatočník a rád by som sa ochytril. Teda, ak Ti to nevadí. Díky.


18.02.2010 v 16:48jíra

Jsou vyšlápnuty stopy mimo asfaltku-v reálu jdeš po asfaltu prvních snad 200-300m a pak zahneš doprava (první stopa je asi malinko delší, ale zase je snad trochu mírnější, druhá je kousek před zatáčkou u krmelce a snad 2x je drobet prudší)-obě tyhle stopy ústí na Zimném, kde máš zase tak 200m po asfaltce a pak už mažeš mezi stromama nahoru. Ev. můžeš jít bývalou tradiční cestou kolem krmelce, přičemž výjdeš na 4.km a pak po červené nahoru.Ono to s tím sněhem není tak zlé-vystoupáš snad kdekoliv, jen ten sjezd je marný.


PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVKYNEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY

Zveřejněno 13.01.2016 v 04:00 hodin

Copyright 1998-2025 © Luděk Šorm
www.inzertin.cz je registrovanou ochrannou známkou společnosti Kam na Pardubicku, s.r.o.